Kórházi háttér

2008 óta a Péterfy Sándor Utcai kórház Fül-orr-torok-gége és Fej-nyaksebészeti Osztályán dolgozok.  

A osztályunk Budapest, VII., Bethlen Gábor tér 1 szám alatt egy külön épületben található. A régi épület az elmúlt évek fejlesztései következtében belülről jelentősen megszépült, legutobb a folyosók és a kórtermek kaptak új padlóburkolatott .

Alapítványi üzemeltetésben két komfort kórterem  került kialakításra. Az egy és a kétágyas kórterem térítés ellnében vehető igénybe. Ezekben TV, mikro, hűtő, légkondicionáló és önálló vizes blok szolgálja betegeink kényelmét a prémium kialakítás mellett .

A műtő teljes felújításon esett át, korszerű légkondicionálást kapott. Új műtőlámpák, műtőasztalok  kerültek beszerzésre. A műszerpark jelentős megújítása során többek között új operácios mikrószkóp, endoscopók, shaver kerültek beszerzésre. 

Jelenlegi munkahelyem a nyálmirigybetegségek fővárosi centrumává vált. Az országban elsőként és eddig egyedüliként kezdtük meg a nyálmirigy endoscopia alkalmazását. Korszerű endoszkópos eszközök mellett LASER is rendelkezésre áll.

Gyermek és felnőtt betegeink ellátására egyaránt lehetséges. Kisgyermekek a szülővel együtt kerülnek kórházi felvételre, lehetőség szerint kis ágyszámú kórtermekbe.


Fül-Orr-Gégészet · Dr. Radvánszki Ferenc