Magamról

1970-ben születtem.
Az orvostudományi egyetemet Budapesten (SOTE) végeztem.
12 évet dolgoztam Kistarcsán a Pest megyei Flór Ferenc Kórház Fül-orr-gégészeti és Fej-, nyaksebészeti Osztályán Dr. Becske Miklós kandidátus vezetése alatt. Kistarcsán Dr. Székely Tamás tanár úr tette le a Magyarországi fültőmirigy (parotis) és arcideg sebészet alapjait, amelyet dr. Becske Miklós tanár úr vitt tovább. Itt tanultam meg a szakma alapjait és szereztem speciális jártasságot a fenti szakterületen. Kistarcsán kezdődött szakmai együttműködésem jelenlegi főnökömmel dr. Huszka János főorvos úrral.


2000-ben Fül-, Orr-, Gégegyógyászatból, 2006-ban Audiológiából szakvizsgáztam.


2007 őszén kerültem a Fővárosi Szent István Kórház Fül-orr-gége és Fej-nyaksebészeti Osztályára. Dr. Huszka János főorvos úr mellett szakmai profilomat jelentősen tudtam bővíteni. A Szent István Kórház Fül-orr-gége és Fej-nyaksebészeti Osztályának 2008-as bezárását követően követtem Huszka főorvos urat.


Jelenleg a Péterfy Sándor Utcai kórház Fül-orr-torok-gége és Fej-nyaksebészeti Osztályán dolgozok.
Jelenlegi munkahelyem a nyálmirigybetegségek fővárosi centrumává vált. Az országban elsőként és eddig egyedüliként kezdtük meg a nyálmirigy endoscopia alkalmazását. 2012-ben alkalmam volt Erlangenben, a németországi nyálmirigy endoscopia centrumában, részt venni egy továbbképzésen. Természetesen a fül-orr-gégészet, fej-, nyaksebészet széles spektrumában tudok segíteni betegeimnek, amiben egy igen remek csapat is segítségemre van. Szükség szerint, bonyolultabb esetekben megkonzultáljuk egymással betegeinket, így egy széles körben képzett orvosi csapat tapasztalatai segítik a gyógyító munkát. A részletes profilról a következő oldalon olvashat.

Fül-orr-gégészeti magánrendelésemen nyugodt körülmények között, előre egyeztetett időpontban van lehetőség személyes konzultációra.
 

 

 

 

 

 

 


Fül-Orr-Gégészet · Dr. Radvánszki Ferenc